Portfolióm

Az elmúlt öt évben munkavállalóként és alvállalkozóként is több projektet segítettem, hogy könnyebben igazodjanak el a digitális térben, jobb és szorosabb kapcsolatot alakítsanak ki a vásárlóikkal.

Emellett több saját projektet is elindítottam: Game Shuttle Labs társasjátékos projekt, a Let's Leaf szobanövényekkel foglalkozó Youtube csatorna, illetve egy foglalkoztató, színező füzet Plant Journal néven.

Green Fox Academy

Itt mint munkavállaló dolgoztam közel három évet. Ami alatt elindítottunk egy cseh kampuszt, valamint több kampányt is én menedzselhettem le, ezek között volt olyan, amiben plakátkampányt is használtam, vagy az, amiben Magyarósi Csabával működtünk együtt. De volt olyan is, ahol a programozói szakmai specializációit mutattuk be kisfilmekben.

megnézem

Index.hu

Az Indexnél mint alvállalkozó dolgoztam együtt a csapattal. Itt elsősorban a CRM rendszer felépítése, automatizálása volt a feladatom, emellett dolgozhattam együtt velük az Index Támogatási kampányain is több alkalommal.

megnézem

DiabTrend

Itt alvállalkozóként a friss befektetés első mérföldkövének az elérése, 150 aktív előfizető elérése volt a feladatom. Ehhez lecseréltük a honlapot, CRM rendszert kapott az applikáció, és 5 nyelven, Európa több országában hirdettük az applikációt, influenceres együttműködéssel egybekötve.

megnézem

Everness Akadémia

Az Everness Fesztivál egyik új termékének az elindulásában segédkeztem. A CRM és a marketing eszközök, kampányok beállításában, illetve ezek implementálásában az új online képzéseket nyújtó Wordpresses honlapon.

megnézem

Flinkit.IO

Nemzetközi piacra lépésben segítettem a Flinkit.IO csapatának, akik a Covid alatt kifejlesztettek egy új terméket, amivel az online csapatépítők a virtuális térben is összehozzák a csapatokat és közös élményt nyújtanak nekik.

megnézem

Mártogatós

Gergő, a Mártogatós egyik tulajdonosa az új honlap és az új CRM rendszer összehangolására, a CRM rendszer felépítésére kért fel. Emellett pár automatikus riportot is beállítottam, hogy könnyebben tudják követni a honlap teljesítményét.

megnézem

Garand Design

Ismerősöm kért fel, hogy az átalakuló marketinges csapatuk számára tartsak digitális marketing képzést, hirdetések, weboldal analitika, digitális eszközök és mérés témákban. Ezeken belül nagy hangsúlyt fektettünk a Google Ads és a Facebook Ads használatára, keveset használt lehetőségeire.

megnézem